Een tomatensalsa is heerlijk fris, maar ook een beetje pittig. Te serveren als 'saus' bij vlees, vis en rijst of te serveren op brood en zelfs bij loempia's
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 18-08-2017, dit recept is voor 4 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de ui en knoflooktenen en snijd deze vervolgens fijn. Snijd de tomaten in redelijk kleine blokjes, je kunt er eventueel voor kiezen om eerst de zaadlijsten te verwijderen.
Snijd de rode peper dan ook fijn, voor extra pit kun je de zaadlijsten laten zitten.
Meng de ui, knoflook, tomaten en rode peper met een scheut olijfolie en witte wijnazijn. Rasp de schil van een citroen erbij en snijd de basilicumblaadjes fijn.
Breng de tomatensalsa op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.