Deze romige lychee-kokos pudding met mango is heerlijk zacht van smaak en structuur. Kan ook met extra fruit zoals kiwi. De pudding is gemaakt zonder gelatine.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/lychee-kokos-pudding-met-mango
Laat het mengsel eventjes afkoelen terwijl je de schaaltjes in vet met een dun laagje zonnebloem- of andere neutrale olie. Verdeel het kokos mengsel evenredig over de schaaltjes. Zet de schaaltjes in de koelkast en laat de pudding ten minste 2 uur lang opstijven.
Lychee-kokos pudding met mango
Vul een kommetje met een laagje warm water en dompel de onderkant van de schaaltjes in het water, zo zal de onderkant van de pudding los komen van het schaaltje. Haal een klein mesje langs de zijkant van de pudding en je zult merken dat de pudding nu makkelijk uit het schaaltje komt. Verdeel de mango en lychees rondom en garneer eventueel met verse munt. Door de combinatie van de romige pudding en zachte fruit is het niet nodig saus hierbij te serveren. Geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.