Maak tijdens warme dagen eens een frisse salade met parelcouscous, mozzarella en venkel als avondmaaltijd. Kan ook als lunch of voorgerecht.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/salade-met-parelcouscous-mozzarella-en-venkel
Verwijder ondertussen de groene delen en harde kern van de venkel knollen. Verdeel de venkel in dunne plakjes en meng deze met de snijbonen. Rooster de pijnboompitten in een droge bakpan en bestrooi ze dan met een beetje zout.
Maak een simpele citroendressing door citroenrasp en sap te mengen met mosterd, peper en zout. Schenk er dan druppelsgewijs de olie bij terwijl je mengt met een garde.
Salade met parelcouscous, mozzarella en venkel
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.