Je hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/watalappan-kardamom-kokos-custard
Splits 4 van de 7 eieren en gebruik de eiwitten bijvoorbeeld voor het maken van een pavlova.
Watalappan – kardamom-kokos custard
Vul de ovenschaal waar de schaaltjes in staan voor ongeveer de helft met water en bak de pudding dan in de oven. Na ongeveer een half uur zijn ze gaar, of als de pudding niet meer vloeibaar is. Laat de watalappen afkoelen en geniet ervan!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.