Deze frisse springrolls met bleekselderij en komkommer zijn heerlijk knapperig, gezond en klaar binnen een half uur. Te serveren als vegetarische snack.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/frisse-springrolls-met-bleekselderij-en-komkommer
Was de bleekselderij en snijd deze in dunne stukjes, zorg dat alles niet te groot is want dat is lastiger met het rollen van de springrolls. Van de komkommer hebben we spaghetti gemaakt met behulp van een spiraalsnijder, maar je kunt natuurlijk alle vormen snijden die je wilt. Snijd de kleine cherry tomaatjes door de helft en als deze erg groot zijn, in kwarten. Zet alle groenten apart klaar.
Frisse springrolls met bleekselderij en komkommer
Vouw de zijkanten over de groenten heen en rol het geheel dan dicht naar boven toe. Het zal vanzelf dicht plakken door het water. Herhaal tot alle groenten zijn gebruikt.
Maak een simpele saus door sojasaus met rijstwijn azijn en wasabi naar smaak te mengen. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.