Een parfait is 'stilstaand ijs', het is super makkelijk want je maakt het zonder ijsmachine. Deze chocolade parfait met passievrucht is ideaal voor Pasen
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/chocolade-parfait-met-passievrucht
Klop ondertussen de eidooier enkele minuten, tot deze bleek en luchtig is geworden. Los de chocolade op in het warme water en laat het mengsel dan enkele minuten afkoelen. Zodra het eigeel luchtig is, meng er dan het chocolade mengsel bij.
Klop dan 200 ml slagroom tot yoghurt dikte en spatel deze door het chocolade mengsel. Verdeel het mengsel dan over 6 glazen en zet deze in de vriezer. Na minimaal 2 uur is de parfait volledig bevroren.
Chocolade parfait met passievrucht
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.