Deze hummus met gekarameliseerde sjalot is ideaal als dipsaus tijdens een feestje, maar ook erg lekker op brood tijdens de lunch.
Deze krokante kaaskoekjes met tijm zijn makkelijk te maken en ze zijn heerlijk tijdens een feestje. Ook een aanrader als onderdeel van een borrelplank.
Bruschetta met ham en kwarteleitjes zijn een feestelijk en makkelijk hapje voor tijdens een feestje. Klaar binnen 20 minuten met weinig ingrediënten.
Deze gefrituurde uienringen in bierbeslag zijn heerlijk krokant en de perfecte snack op een feestje. Ook een aanrader voor de borrel!
Deze mini saucijzenbroodjes zijn ideaal als hapje tijdens de feestdagen, zoals de kerst brunch of op oudejaarsavond. Heerlijk krokant deeg gevuld met gehakt.
Deze rode biet en feta spiesjes zijn makkelijk te maken en zitten boordevol smaak met heerlijke kruiden en een verrassend ingrediënt.
Maak zelf een pissaladière (Franse uientaart), dit is een typisch provençaalse pizza uit Nice. Met ansjovis, gekonfijte ui en zwarte olijven.
Deze mini quiches met rode kool zijn ontzettend leuk om te serveren tijdens een feestje of als voorafje/hapje tijdens de feestdagen.
Een tarte soleil ken je misschien wel, deze bladerdeeg kerstboom is een versie voor de feestdagen. Met een vulling van o.a. chorizo voor een mooi contrast.
Zelfgemaakte loempia's met ham en kip zijn zo ontzettend lekker. Met een vulling met verschillende soorten groenten, incl. recept voor loempiavellen.
Deze vijgen en ham hapjes zijn super makkelijk, te maken binnen 10 minuten en dat zonder te bakken of koken. Heerlijke zoete vijgen met zoute ham.
Deze airfryer samosa's zijn heerlijk krokant, zonder ze te frituren. Overheerlijke Indiase snacks, deeg gevuld met een vulling van o.a. aardappel en erwten.
Deze tamarinde-tomaten chutney is een tikkeltje zoet en extra lekker door de kruiden en smaakvolle tomaten. Extra lekker bij je samosa's!
Zelf kruidenroomkaas maken is niet alleen veel lekkerder, het is ook nog eens gezonder omdat het geen toevoegingen bevat. Klaar binnen maar 5 minuten.
Deze uienbeignets zitten boordevol kruiden! Een simpel beslag dat gefrituurd wordt tot perfectie. Kan eventueel geserveerd worden met een simpele saus.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.