Zelf kruidenroomkaas maken is niet alleen veel lekkerder, het is ook nog eens gezonder omdat het geen toevoegingen bevat. Klaar binnen maar 5 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 28-03-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Wij serveerden deze kruidenroomkaas in een magnolia blad als onderdeel van een salade. Wist je dat de meeste soorten magnolia's eetbaar zijn? En er sowieso veel bloemen eetbaar zijn?
Zorg er altijd voor dat je zeker weet welke soorten eetbaar zijn voor je deze gaat gebruiken, dat is zeer belangrijk!
Haal de roomkaas alvast uit de koelkast zodat je deze makkelijker kunt roeren. Verwijder de takjes van de tijm en voeg de blaadjes toe aan een middelgrote kom
Pel de knoflookteen en snijd deze zo fijn mogelijk en voeg deze ook toe aan de kom. Verwijder de peterselie takjes en hak de peterselie dan zo fijn mogelijk.
Roer de roomkaas samen met de tijm, knoflook, fijngehakte peterselie en breng op smaak met peper en zout. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.