Een makkelijke snack voor bij de borrel, klaar binnen een half uur. Deze tarte soleil ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heerlijk knapperig en smaakvol.
Recept printen Bekijk reacties (6) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/tarte-soleil
Je kunt het bladerdeeg alvast op het bakpapier leggen, omdat later verplaatsen minder makkelijk is. Besmeer één grote plak met tapenade en verdeel hier een handvol geraspte kaas over, laat de randen vrij. Klop de eieren los met een beetje water. Besmeer de randen met het losgeklopte ei en leg de tweede plak bladerdeeg hier bovenop. Druk de randen goed aan en besmeer de bovenkant van het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Tarte soleil
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.