Deze uienbeignets zitten boordevol kruiden! Een simpel beslag dat gefrituurd wordt tot perfectie. Kan eventueel geserveerd worden met een simpele saus.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 26-03-2019, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de uien en knoflookteen. Je kunt ervoor kiezen om het beslag in de keukenmachine fijn te malen, of zelf de ui en knoflook met een koksmes fijn snijden.
Hak dan ook de peterselie fijn en maak een beslag van ui, knoflook, peterselie, het sap van een limoen, de kruiden, water en bloem.
Zorg ervoor dat het beslag goed op smaak is en voeg eventueel een beetje extra zout toe.
Verwarm een laag frituurolie en zet een middelgrote kom met keukenpapier klaar. Gebruik 2 lepels om hoopjes van het beslag voorzichtig in de olie te laten zakken.
Voeg niet teveel hoopjes tegelijk aan de olie toe. Draai na enkele minuten zodat alle kanten mooi goudbruin zijn. Herhaal tot al het beslag is gefrituurd en serveer direct. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.