Probeer met Pasen eens deze heerlijke Schotse kwarteleitjes. Zo klein en daarom extra lekker, zijn ze niet schattig? Klaar binnen 20 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/schotse-kwarteleitjes
Verwarm de olie tot een temperatuur van ongeveer 170 graden Celsius. Snijd de basilicumblaadjes fijn en breng het gehakt op smaak met de basilicum, eidooier, peper en zout.
Schotse kwarteleitjes
Verdeel het gehakt in 12 porties en druk het plat in je hand, plaats een eitje in het midden en maak een bolletje. Zorg dat het ei volledig ingesloten zit. Herhaal dit voor alle eitjes en haal ze dan eerst door de bloem, dan het ei en vervolgens door de panko. Zorg dat alle balletjes volledig bedekt zijn en frituur ze dan mooi goudbruin in enkele minuten. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.