Een krokant en simpel hapje, ga dan vooral voor deze filodeegbakjes met geitenkaas en spek. Makkelijk te maken en klaar binnen 20 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/filodeegbakjes-met-geitenkaas-en-spek
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en zorg dat het filodeeg volledig ontdooid is. Leg het dan onder een theedoek, filodeeg is zo dun dat het snel zal uitdrogen. Meng de geitenkaas met de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten en spek.
Filodeegbakjes met geitenkaas en spek
Snijd het filodeeg in 12 gelijke vierkantjes. Vet de muffinvorm in met olie uit het potje en vet dan ook alle 12 de vierkantjes hiermee in. Plak 2 vierkantjes op elkaar zodat je 6 bakjes krijgt, plaats deze dan elk in de muffinvorm. Vul de bakjes met het geitenkaas mengsel. Bak de filodeegbakjes krokant in ongeveer 10 minuten, afhankelijk van je oven. Eventueel garneren met peterselie, tuinkers, bieslook of net wat je wilt. Smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.