Voor deze brie en zachte peer hapjes heb je weinig ingrediënten én tijd nodig. Simpele hapjes met brioche brood en rijpe peren.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 09-02-2019, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Snijd de sneetjes brood kleiner, je kunt dit in een vierkantje doen of met een uitsteekvorm van bijv. een hart (voor Valentijn).
Verhit een grill pan op hoog vuur en grill de sneetjes kort aan beide kanten tot er strepen zichtbaar zijn. Snijd de brie in plakken en de plakken ham door de helft.
Verwijder het klokhuis van de peren en snijd de rijpe peren in niet al te dikke plakken.
Plaats een plak brie per sneetje brood, leg daar dakpansgewijs plakjes peer op en maak een soort roosje van de ham.
Garneer eventueel met selderijblad of peterselie en geniet van dit simpele hapje!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.