Een super simpele tomatensalsa om te serveren als dip of bijgerecht. Lekker met verse tomaten, jalapeño peper, knoflook en komijn. Klaar binnen 10 minuten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 01-03-2018, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de peper en snijd deze dan fijn. Hak nu ook de peterselie fijn.
Meng de tomaten met de fijngesneden knoflook en jalapeño. Breng op smaak met gemalen komijnzaad.
Roer de gehakte peterselie erdoor. Laat de smaken even doortrekken voor het beste resultaat, maar dit is niet noodzakelijk.
Serveer de snelle tomatensalsa bijvoorbeeld als dip bij tortilla chips, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.