Deze gemarineerde courgette van de barbecue heeft een heerlijke extra toevoeging van feta en nootjes om het nóg lekkerder te maken!
Deze bonenschotel met tomaat en ui kun je maken met verschillende soorten bonen. Lekker met een kruidige worst en stokbrood.
Deze gevulde courgette met geitenkaas is ontzettend lekker in combinatie met spekjes en salie. Ook te maken met gewone courgette.
Kip piri piri is kip in een makkelijke marinade en geserveerd met een geweldige saus. Met kipfilet voor een extra makkelijke versie. Oorspronkelijk uit Portugal en klaar binnen een uur.
Deze gevulde vijgen zijn een heerlijk en makkelijk (borrel) hapje die je zó op tafel kunt zetten. De combinatie met rauwe ham is geweldig!
Deze gevulde kwartels zien er feestelijk uit en ze zijn ontzettend lekker met een vulling van gehakt, knoflook en salie. Zeker de moeite waard!
Een hartige taart met snijbiet en een extra lekkere en krokante bodem van filodeeg. Je kunt eventueel ook bladerdeeg gebruiken.
Deze gefrituurde courgettebloemen zijn makkelijk te maken en zijn gevuld met een vulling van kaas. Een heerlijke vegetarische snack!
Deze overheerlijke chili con pollo met paprika, tomaat en veel kruiden is een iets andere soort dan de klassieke chili con carne. Minstens net zo lekker!
Deze groenten spiesjes met feta en rozemarijn zijn een simpel bijgerecht van de barbecue. Ze zijn snel klaar en zijn makkelijk te maken.
Een ontzettend lekkere sperziebonenschotel met kerrie, aardappels en tomaat. Een vegetarische ovenschotel, maar je kunt er als je wilt gehakt aan toevoegen.
Deze biefstuk met tamarindesaus is snel klaar met weinig ingrediënten. Een heerlijke sticky lichtzoete saus. Lekker met noedels of rijst.
Deze simpele courgette-kokossoep is makkelijk en snel te maken met weinig ingrediënten. Een tikkeltje kruidig en zonder room dus o.a. geschikt voor vegans.
Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!
Deze Libanese sperziebonen met tomaat zijn een ontzettend lekker, makkelijk en zelfs vegan bijgerecht. Heerlijk met rijst, couscous of pasta.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.