Dit brood met camembert uit de oven heeft een extra vulling wat dit nóg lekkerder maakt. Een heerlijke maaltijd in combinatie met een simpele salade.
Tip: ik maakte deze zelf met een dubbel recept van dit makkelijke brood.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 08-06-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 20 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 09-11-2024
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de spekjes mooi krokant in een kleine bakpan.
Leg de camembert bovenop het brood, snijd met een scherp mes de exacte grootte van de camembert eruit en zorg ervoor dat deze erin past. Plaats de gebakken spekjes onderin.
Snijd een kapje van de camembert en leg hier de takjes tijm in en leg het kapje er dan weer opnieuw op.
Bak het brood met camembert en spekjes ongeveer 10 minuten, tot de kaas mooi gesmolten is. Bak het niet te lang, want dan zal het brood heel hard worden.
Serveer deze dan in punten met de gesmolten kaas en spekjes. Lekker met een frisse salade, smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.