Een lekker, snel en vooral makkelijk koud borrelhapje die iedereen kan maken! Deze komkommerhapjes met kruidenkaas en ham zijn klaar in maar 5 minuutjes.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 05-05-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Haal het bakje kruidenroomkaas uit de koelkast, hierdoor zal dit makkelijker te smeren zijn. Was de komkommer en de tomaat onder koud stromend water.
Snijd de komkommer in redelijk dikke plakken, ongeveer zo dik als je vinger. Snijd de tomaat doormidden en vervolgens in dunne plakjes.
Snijd een plak ham in vierkantjes ongeveer ter grootte van de komkommerschijfjes. Leg een plakje tomaat op de komkommer, dan een `vierkantje` ham. Smeer of plaats een beetje kruidenroomkaas erbovenop.
Verdeel een snufje provençaalse kruiden over de hapjes heen en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.