Deze bladerdeegrolletjes met ham en kaas zijn een ideale snack tijdens de borrel. Klaar in een half uur met maar een paar ingrediënten.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 02-07-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 30 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Rol het bladerdeeg uit op een snijplank met bakpapier erop. Het bakpapier zorgt ervoor dat het deeg niet aan de snijplank blijft plakken.
Verdeel 4 - 5 eetlepels verse groene pesto over het bladerdeeg. Dit gaat het makkelijkst met een siliconen kwast of lepel. Leg hier dan de plakken ham op en maak af met geraspte kaas.
Verwarm de oven voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg opnieuw op, doe dit vrij strak maar zorg ervoor dat het deeg niet gaat scheuren. Snijd de rol in plakken van ongeveer 2 centimeter dik.
Plaats de bladerdeegrolletjes met de gesneden kant naar beneden op een bakplaat met bakpapier erop.
Bak de bladerdeegrolletjes in 20 minuten af, of tot goudbruin. Serveer bijvoorbeeld als snack, voorafje of bij de high tea. Geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.