Deze mirabellen kruimeltaart is een perfecte zomerse taart met een laag pudding, sappige mirabellen of andere pruimensoort en krokante kruimels bovenop.
Deze Engelse Flapjacks zijn een heerlijk en makkelijk koekje met havermout en boter. Extra lekker met gedroogd fruit.
Zelf een tompouce maken is minder moeilijk dan je misschien zou denken. Heerlijk krokant bladerdeeg met een roomvulling en roze glazuur, zó lekker!
Een ontzettend luchtige cake met een dikke laag slagroom en advocaat, heerlijk voor de feestdagen. Maak 'm af met poedersuiker en hij zal er uitzien als een echte sneeuwster.
Deze Portugese kleine gebakjes zijn populair, en dat is logisch. Deze pastéis de nata zijn dan ook méga lekker! Krokant bladerdeeg met een zachte en tikje frisse pudding.
Deze Valentijns beignets zijn heerlijke Franse luchtige deegkussentjes die iets weg hebben van donuts. Een simpel deeg dat gefrituurd wordt.
Als je van nootjes en karamel houdt is deze Paris brest een echte aanrader! Een krans van soezenbeslag met een heerlijke romige praliné vulling.
Een ontzettend zachte en romige yuzu taart met een zelfgemaakte taartbodem. Je kunt ook andere citrussoorten gebruiken.
Een vijgen clafoutis is ontzettend makkelijk om te maken. Een Frans gebak dat extra lekker is met zoete rijpe vijgen.
Een klassieke clafoutis is gemaakt met kersen, maar heb je al eens een clafoutis met mirabellen gehad? Mirabellen zijn een soort kleine pruimen-kersen.
Deze perzik cheesecake is te maken zonder oven, ideaal voor de zomer als de perziken in het seizoen zijn. Heerlijk romig en een tikje zoet.
Een linzenvlaai is een klassieke Limburgse vlaai naar recept van mijn oma. Niet gevuld met linzen zoals je misschien denkt, maar met heerlijke jam.
Deze Franse gesuikerde soesjes heten in Frankrijk chouquettes en ze zijn makkelijk en snel klaar. Een simpel soezenbeslag met grove suiker en zonder vulling
Deze snelle filodeegrolletjes met walnoot zijn ontzettend knapperig, makkelijk te maken en zonder toegevoegde suikers. Ideaal voor een last minute dessert.
Deze valentijn pavlova met rood fruit is makkelijk te maken, een ideale zoete afsluiter van een valentijnsdiner of maak ze voor Moederdag.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.