Deze snelle filodeegrolletjes met walnoot zijn ontzettend knapperig, makkelijk te maken en zonder toegevoegde suikers. Ideaal voor een last minute dessert.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/filodeegrolletjes-met-walnoot
Kraak de walnoten indien nodig en hak de walnoten dan grof. Smelt boter in een kleine sauspan of magnetron. Plaats een plak filodeeg op het aanrecht en besmeer deze ruim met gesmolten boter. Leg hier dan een tweede plak filodeeg bovenop en besmeer deze ook met gesmolten boter. Verdeel hier een beetje gehakte walnoten over en rol deze dan strak op. Snijd de rol doormidden en leg de twee rolletjes dan op de bakplaat.
Filodeegrolletjes met walnoot
Herhaal voor de resterende plakken filodeeg zodat je uiteindelijk 8 kleine rolletjes hebt. Besmeer alle rolletjes met gesmolten boter. Bak deze mooi krokant en goudbruin in de oven in ongeveer 5 - 10 minuten. De exacte tijd is afhankelijk van de oven en dikte van de rolletjes. Serveer direct met een beetje honing, geniet ervan!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.