Een romig kiwi toetje is makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Heerlijk met een vleugje kokos, maar zonder kokos ook érg lekker!
Deze caprese spiesjes zien er niet alleen vrolijk uit, ze zijn ook nog eens overheerlijk en super makkelijk om te maken. Een klassieker op een spiesje!
Deze kabeljauw met gewokte groenten is een heerlijk fris en licht voorgerecht. Simpelweg verdubbel de ingrediënten voor een makkelijke hoofd maaltijd.
Bruschetta met ham en kwarteleitjes zijn een feestelijk en makkelijk hapje voor tijdens een feestje. Klaar binnen 20 minuten met weinig ingrediënten.
Deze gefrituurde uienringen in bierbeslag zijn heerlijk krokant en de perfecte snack op een feestje. Ook een aanrader voor de borrel!
Deze garnalencocktail is een heerlijk voorgerecht die je heel makkelijk zelf kunt maken. Nóg lekkerder met zelfgemaakte whiskey cocktailsaus.
Deze mini saucijzenbroodjes zijn ideaal als hapje tijdens de feestdagen, zoals de kerst brunch of op oudejaarsavond. Heerlijk krokant deeg gevuld met gehakt.
Deze rode biet en feta spiesjes zijn makkelijk te maken en zitten boordevol smaak met heerlijke kruiden en een verrassend ingrediënt.
Deze gevulde kwarteleitjes met truffel zien er extra feestelijk uit op een prikker. Je kunt ze eventueel ook gehalveerd op een bordje serveren.
Deze cheesecake framboos hapjes zijn super makkelijk en snel te maken met maar weinig ingrediënten. Een makkelijk zoet hapje, ideaal voor een feestje.
Een feestelijk en vegetarisch voorgerecht voor de feestdagen. Dit torentje van knolselderij en geitenkaas is verrassend makkelijk te maken!
Dit klassieke Franse dessert heb ik in een nog makkelijker jasje gestoken. Deze mont blanc, oftewel witte berg, is een meringue met room en zoete kastanje.
Deze koekjes zien er prachtig uit door en ze zijn zacht van smaak. Crinkle cookies, oftewel gebarsten chocoladekoekjes door hun gemarmerde uiterlijk.
Een zalmcocktail is een leuk voorafje om te serveren tijdens de feestdagen. Zó klaar in minder dan 10 minuten tijd.
Een heerlijke cranberrysaus is een tikkeltje zuur en zoet tegelijk. Door de mooie rode kleur een feestelijke saus voor de feestdagen zoals tijdens Kerst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.