Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/pastinaak-aardappelpuree
Rits ondertussen de tijm van de takjes af. Verwarm de boter samen met melk en tijmblaadjes tot deze lauwwarm zijn en zet opzij, zo kan de smaak van de tijm er intrekken. Gebruik niet teveel, want dan zal de smaak te sterk worden en overheersen.
Pastinaak-aardappelpuree
Maak de puree smeuïg door het melk mengsel in delen toe te voegen en breng vervolgens op smaak met peper en zout. Het is niet nodig om de melk eerst te zeven, want het zijn in verhouding tot de puree niet heel veel tijmblaadjes. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.