Deze vijgen en ham hapjes zijn super makkelijk, te maken binnen 10 minuten en dat zonder te bakken of koken. Heerlijke zoete vijgen met zoute ham.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 30-09-2019, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de verse vijgen, verwijder het steeltje en snijd de de vijgen door de helft. Als de vijgen heel groot zijn, kun je deze beter in vieren snijden.
Snijd de plakken ham in 3 repen en leg een halve vijg op een reep ham. Leg hier een blaadje basilicum op en rol de vijg op.
Herhaal de vorige stappen voor de resterende ingrediënten en besprenkel deze met een beetje vloeibare honing en serveer direct. Geniet van deze lekkere hapjes!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.