Ohmydish.nl


Dessert

 

Speculaas tiramisu

45 minuten 6 personen

Deze speculaas tiramisu is perfect voor het heerlijke Sinterklaas avondje. Een luchtige tiramisu zonder drank, maar met karamel voor nog meer smaak. Extra lekker in combinatie met de speculaasjes.


Mini tiramisu met vijgen

30 minuten 6 personen

Mini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk éénpersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.


Aardbeien en frambozentoetje in een glas

20 minuten 4 personen

Dit aardbeien en frambozentoetje in een glas is super makkelijk en is klaar binnen 20 minuten. Een heerlijk zomers dessert met yoghurt en koekjes.


Sinaasappel pudding

20 minuten 6 personen

Een romige en frisse sinaasappel pudding die te maken is met sinaasappels of met sap uit een pak. Heerlijk vol van smaak en perfect voor de zomer.


Bananenijs

1 uur 8 personen

Dit super romige bananenijs is net een milkshake, maar dan nóg veel lekkerder! Gebruik goed rijpe bananen, voor het allerlekkerste roomijs.


Romig kiwi toetje

30 minuten 6 personen

Een romig kiwi toetje is makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Heerlijk met een vleugje kokos, maar zonder kokos ook érg lekker!


Valentijn pavlova met rood fruit

50 minuten 6 personen

Deze valentijn pavlova met rood fruit is makkelijk te maken, een ideale zoete afsluiter van een valentijnsdiner of maak ze voor Moederdag.


Cheesecake framboos hapjes

30 minuten 8 personen

Deze cheesecake framboos hapjes zijn super makkelijk en snel te maken met maar weinig ingrediënten. Een makkelijk zoet hapje, ideaal voor een feestje.


Mont blanc

2 uur 30 minuten 12 personen

Dit klassieke Franse dessert heb ik in een nog makkelijker jasje gestoken. Deze mont blanc, oftewel witte berg, is een meringue met room en zoete kastanje.


Bûche de Noël

1 uur 6 personen

Deze bûche de Noël is een klassieke Franse cake met ganache in de vorm van een boomstam. Heerlijk zacht van smaak en perfect als dessert.


Vanille ijs met warme kersen

10 minuten 4 personen

Vanille ijs met warme kersen is een ontzettend makkelijk en feestelijk toetje. Met een paar ingrediënten en weinig tijd sluit jij je diner in stijl af.


Kersen sabayon

20 minuten 6 personen

Deze kersen sabayon, oftewel luchtige zoete saus, kun je gebruiken bij veel soorten dessert. Heerlijk bij chocoladecake, maar ook bij veel soorten ijs.


Poire Belle-Hélène

40 minuten 6 personen

Poire Belle-Hélène is een klassiek Frans dessert. Peren met warme chocoladesaus, slagroom en amandelschaafsel is een favoriet bij velen.


Mini chocolade tulband cakejes met kersen

30 minuten 12 personen

Deze mini chocolade tulband cakejes met kersen zijn makkelijk om te maken, ze zien er leuk uit en zijn snel klaar omdat de cake zo klein is.


Zelf amandelspijs maken

15 minuten 8 personen

Zelf amandelspijs maken is makkelijk, snel en ontzettend lekker. Dit basisrecept kan gebruikt worden in allerlei koeken, taart en andere baksels.



Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.