Opgeslagen op 03/02/2022 om 12:03
Deze frisse en licht pittige komkommersalade, ofwel acar ketimun (ketimoen), is een heerlijk bijgerecht bij kruidige stoofpotjes of als atjar bij een rijsttafel.
Opgeslagen op 03/02/2022 om 12:01
Ajam betawi, ofwel krokante kip in een zoete ketjapsaus, is een heerlijke en makkelijke doordeweeks maaltijd. Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel.
Opgeslagen op 03/02/2022 om 12:00
Iedereen kent ze wel, sajoer boontjes. Maar heb jij ze al eens gemaakt zonder een kant-en-klare boemboe? Dan zijn ze nóg veel lekkerder zelfs!
Opgeslagen op 03/02/2022 om 11:59
Daging Roedjak is heerlijk stoofvlees dat mals wordt door het stoven in kokosmelk. Een tikkeltje pittig en extra lekker met een kruidige zelfgemaakte boemboe.
Opgeslagen op 03/02/2022 om 11:57
Zelf sambal maken is niet alleen super lekker, maar ook nog eens makkelijker dan je denkt. Je kunt het naar eigen smaak maken, hoe pittig wil jij je sambal?
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.