Serveer deze vegetarische macaronisalade bij een barbecue op een hete zomerdag. Recept voor 6 personen, klaar in een kwartiertje.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 20-05-2015, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Kook de macaroni al dente in ongeveer 10 minuten tijd. Giet de pasta af met behulp van een vergiet en laat deze afkoelen.
Snijd ondertussen de zwarte en groene olijven doormidden, en de rijpe tomaten in partjes.
Meng de lauwwarme macaroni samen met de gehalveerde olijven en tomaten in een grote kom. Verkruimel geitenkaas over de macaronisalade.
Breng op smaak met peper en zout, en besprenkel met olijfolie. Je kunt de pastasalade mits goed afgedekt met huishoudfolie tot maximaal 2 dagen lang in de koelkast bewaren.
Een heerlijk, snelle en simpele vegetarische macaronisalade die erg lekker is om te serveren bij een barbecue! Eet smakelijk.
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.