Een Franse borrelplank maken is niet moeilijk. Super feestelijk voor de feestdagen om met z'n allen van te genieten en extra lekker met gesmolten camembert om te dippen.
Een snelle en makkelijke amuse van coquille met vanille staat binnen 10 minuten op tafel. Een luxe hapje voor de feestdagen, perfect voorafgaand aan het diner.
Gebakken aardappelen zijn altijd lekker, heerlijk ouderwets in echte boter. Maak er eens een feestelijk bijgerecht van met deze aardappelsterren speciaal voor kerst.
Super leuk voorgerecht voor tijdens de kerst, deze krabcocktail met garnalen heb je in een handomdraai op tafel gezet.
Deze blini's met gerookte zalm zijn makkelijk te maken. Een feestelijk hapje tijdens de feestdagen of een feestje. Extra lekker met zelfgemaakte luchtige blini's.
Deze appel cocktail met kaneel is een tikje zoet dus heeft qua smaak iets weg van een appeltaart. Zowel warm, lauwwarm of koud te serveren.
Vanille ijs dat wordt 'verdronken' in espresso, een klassiek en simpel Italiaans toetje. Affogato met chocoladesaus, een makkelijk dessert.
Walnotenlikeur zelf maken is niet moeilijk, maar het heeft tijd nodig om zijn prachtige kleur en volle smaak te krijgen.
Mini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk éénpersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.
Deze gele bieten carpaccio is heerlijk zoet en fris tegelijk. Heerlijke gekarameliseerde bietjes met een citroen dressing.
Een Mexicaanse tomatillo salsa is te maken met groene of paarse tomatillo's (physalis). Een tomaat-achtige met een citrus smaak.
Konijn met sinaasappel uit de slowcooker is een feestelijk vleesgerecht met champignons, erwtjes en meer. Extra lekker met aardappels.
Een klassieke clafoutis is gemaakt met kersen, maar heb je al eens een clafoutis met mirabellen gehad? Mirabellen zijn een soort kleine pruimen-kersen.
Een super makkelijke sangria met vers fruit, klaar binnen een kwartier en perfect tijdens een warme dag. Serveer 'm koud!
Deze gevulde kwartels zien er feestelijk uit en ze zijn ontzettend lekker met een vulling van gehakt, knoflook en salie. Zeker de moeite waard!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.