Deze grapefruit brûlée heeft het lekkerste van een crème brûlée (het krokante suikerlaagje!) op een frisse licht bittere grapefruit. Een perfecte combinatie met romige yoghurt en pecannoten.
Een verfrissende en kruidige grapefruit dream cocktail is perfect tijdens de wintermaanden wanneer grapefruit en rozemarijn op hun best zijn. Deze cocktail is een tikkeltje zoet, zuur en bitter tegelijk.
Vooral tijdens de koudere maanden kun je wel een extra boost voor je weerstand gebruiken. Zelf gember shots maken zonder sapcentrifuge is makkelijk, zo begin jij je dag met een extra vitamine boost.
Een verfrissende en verkoelende koude komkommersoep die ideaal is tijdens een warme zomerdag. Een makkelijke en snelle zomerse soep die in een handomdraai klaar is.
Een French 75 cocktail is een verfrissende cocktail met o.a. citroen, gin en champagne. Makkelijk om te maken en heerlijk tijdens een warme dag.
Deze courgette uit de oven is makkelijk om te maken en extra lekker met feta, pijnboompitten en citroen. Het ideale zomerse bijgerecht omdat het heerlijk fris en hartig is.
Dit snelle borrelhapje maak je makkelijk zelf, want deze wraprolletjes met zalm zet je in een handomdraai op tafel. Ideaal voor je volgende feestje of borrel.
Een Whiskey sour is een cocktail die gemaakt wordt met Bourbon whiskey en citroen. Een heerlijke cocktail die een perfecte balans van zuur, fris, bitter en zoet heeft.
Een fattoush salade is een frisse en kruidige Libanese broodsalade, heerlijk als lunch of maaltijdsalade. Extra lekker met krokante stukjes pita broodjes, citroen, sumak, munt en meer.
Zelf Spaanse sangria maken is niet moeilijk, wel nog even geduld tot de smaken goed zijn ingetrokken voor het lekkerste zomerse drankje. Waan je op een Spaans terrasje met deze sangria.
Deze zalmsalade is heerlijk romig en vol smaak, perfect voor op een toastje, tijdens een feestje of de lunch. Zelf zalmsalade maken is heel makkelijk met een groots resultaat.
Deze Spaanse rijstpudding met sinaasappelsaus wordt gemaakt met rijstgriesmeel, maar je kunt ook gewone griesmeel gebruiken. Een heerlijke romige pudding met vanille.
Palmkool is ook wel bekend onder de Italiaanse naam 'cavolo nero'. Maak er eens een palmkool quiche mee, met o.a. ricotta en een vleugje citroen.
De smaken van een Indonesische rendang, maar dan gemaakt van jackfruit. Deze vegetarische rendang is ook nog een vegan, met een heerlijke zelfgemaakte boemboe.
Deze orzo risotto met erwtjes is klaar in een handomdraai en is daardoor een makkelijke doordeweekse maaltijd die ook nog eens vegetarisch is.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.