Deze Italiaanse focaccia met ansjovis is een heerlijk luchtig brood met een knapperige buitenkant. Vol van smaak, makkelijk om te maken en heerlijk bij soep of een salade.
Dit Iers sodabrood heeft een zachte binnenkant met een knapperige buitenkant en een volle smaak door het gebruik van karnemelk. Een makkelijk en snel brood om te maken zonder gist.
Deze Italiaanse focaccia met olijven is een heerlijk luchtig brood met een knapperige buitenkant. Vol van smaak, makkelijk om te maken en heerlijk bij soep of een salade.
Zachte broodjes bakken is niet alleen leuk om te doen, deze zachte witte puntjes zijn een heerlijk broodje die het lekkerste zijn met een laagje boter en hagelslag, toch?
Hot cross buns zijn heerlijke Engelse broodjes met o.a. rozijnen en sinaasappel, het traditionele broodje voor tijdens de Pasen. Ze hebben iets weg van krentenbolletjes.
Lachha paratha is een heerlijk Indiaas platbrood, lachha betekent vouwen of plooien en dat maakt dit brood zo knapperig. Te maken met weinig ingrediënten, een heerlijk brood zonder gist.
Dit mueslibrood met zwarte pruimen is makkelijk om te maken met de lekkerste ingrediënten en extra lekker in dunne plakjes bij een kaasplankje. Of tijdens de lunch met een plak geitenkaas.
Chapati is een Indiaas platbrood van volkorenmeel en is makkelijk te maken met 3 ingrediënten. Net zoals naan is dit brood warm het allerlekkerste bij een heerlijke curry of ander Indiaas gerecht.
Paratha is ook wel te omschrijven als gelaagd platbrood, omdat de dunne laagjes dit brood juist zo lekker maakt! Een makkelijk en heerlijk Indiaas platbrood.
Deze schattige paashaas broodjes zijn leuk om te maken samen met de kinderen tijdens Pasen. Een heerlijk brioche brood, een beetje zacht, luchtig en een tikkeltje zoet.
Een strammer max is een Duitse uitsmijter waar je zelf mee kunt variëren. Met ham, kaas en een spiegelei op verwarmd brood.
Dit heerlijke olijvenbrood met zongedroogde tomaten is zacht en luchtig met een krokante korst. Extra lekker met zwarte én groene olijven.
Zelf Turks brood maken is helemaal niet moeilijk, dit luchtige brood heeft weinig ingrediënten en is ontzettend zacht van smaak.
Deze heerlijke piadina met tomaat en gegrilde aubergine is een makkelijke lauwwarme Italiaanse lunch. Met ham, pesto en meer.
Een piadina is een ontzettend lekker Italiaanse platbrood dat heel makkelijk zelf te maken is met weinig ingrediënten en zonder gist!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.