Op zoek naar een makkelijke doordeweekse maaltijd? Ga dan eens voor een ovenpasta met paprika en kaas, een simpele pasta met een krokant laagje.
Een paksoisoep met paddenstoelen is een heerlijke soep met verse ingrediënten. Een lichte soep bomvol knapperige groenten, heerlijk voor de lunch of als voorgerecht aangezien deze soep niet erg vullend is.
Deze ovenschotel met prei en gehakt is heerlijk met een laag romige aardappelpuree en zit bomvol groenten. De kruiden geven deze ovenschotel extra veel smaak en de krokante laag kaas maakt 'm helemaal af!
Een preipizza met gerookte zalm staat binnen no-time op tafel: heerlijk knapperige prei, romige saus en gerookte zalm. Een perfecte combinatie voor een lente pizza met weinig ingrediënten.
Groene asperges van de BBQ zijn een heerlijk en simpel bijgerecht. Gegrilde groene asperges hebben zoveel smaak dat ze niet veel nodig hebben om met weinig moeite ontzettend lekker te worden.
De naam kanda poha zegt je misschien helemaal niets, het zijn Indiase rijstvlokken met o.a. ui, pinda's en kruiden. Poha wordt in India gegeten als ontbijt met een heerlijke warme kop chai.
Een gratin van wortel en prei is een heerlijke manier om een aardappelgratin te serveren, heerlijk met extra groenten en daarom het perfecte bijgerecht. Ook lekker als hoofdgerecht met een salade.
Deze krokante bloemkool nuggets hebben een dikke paneerlaag die super krokant is. Heerlijke bloemkool uit de oven die makkelijk te maken is met kruiden en een romige yoghurt dipsaus.
Deze ovenschotel met witte bonen en worst is een heerlijke doordeweekse maaltijd bomvol groenten, aardappelen en kruiden. Extra vullend door het combineren van bonen en aardappelen.
Een witlof tarte tatin is een omgekeerde bladerdeeg taart met gekarameliseerde witlof en een vleugje kaas. Een heerlijk zoete en hartige taart die warm het allerlekkerste is.
Spruitjes met kastanjes en spekjes uit de oven zijn een klassieker, het zoete van de kastanjes en het bittere van de spruitjes is namelijk een top combinatie. Makkelijk om te maken met weinig ingrediënten.
Deze Spaanse bonen met spinazie en tomaat is heerlijk als bijgerecht, hoofdgerecht of als tapas. Een vegetarische maaltijd met boterzachte bonen en een smaakvolle tomatensaus.
Deze sajoer lodeh zit bombol smaak door de zelfgemaakte boemboe, kokosmelk, citroengras en nog veel meer. Het lekkerste met rijst en seroendeng of als onderdeel van een rijsttafel.
Deze risotto met champignons en truffel is bij velen favoriet door de romige volle smaak. Extra lekker met Parmezaanse kaas, paddenstoelenbouillon, knoflook en een groene salade.
Een heerlijke wortel hummus om te dippen, ideaal voor je volgende feestje. Wortel geeft deze hummus naast een prachtige kleur ook een heerlijke licht zoete smaak.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.