Reacties op Limburgse vlaaien

Wat maakt iets een vlaai en geen taart? Welk soort deeg geeft de typische smaak? Incl. familierecepten.

Eef plaatste op 25-02-2017 om 20:03:51
Gravatar van Eef Zo'n mooi iets, familie recepten! Erg leuk om het verhaal erbij te lezen.
Ohmydish plaatste op 25-02-2017 om 20:47:47
Gravatar van Ohmydish Dankje en helemaal mee eens, tradities wat betreft eten zijn de beste :)
Bernard plaatste op 28-06-2017 om 12:14:01
Gravatar van Bernard Hartelijke dank voor het delen van het recept. Ik heb van het weekend een deeg zonder gist gemaakt, maar die vond ik toch niet fijn verwerkbaar. Dus van de week ga ik het met jullie recept nog eens proberen :-)
Ohmydish plaatste op 28-06-2017 om 15:25:20
Gravatar van Ohmydish Dit ouderwetse recept van mijn oma zal je zeker niet teleurstellen :) Veel bakplezier en smakelijk alvast!
Sharon plaatste op 21-01-2024 om 15:15:41
Gravatar van Sharon How much (in grams) is half a bag of yeast? Asking from Canada - My parents are from Limburg.
Ohmydish plaatste op 21-01-2024 om 19:04:40
Gravatar van Ohmydish

Hi Sharon,

one bag of yeast contains 7 grams, so half a bag is 3.5 grams. That's lovely, which village are they from? 

Kind regards, Véronique

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.