Laatst aangepast: 04-07-2021 | 0 keer bewaard
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/60e19a8b368e2
1. Boter laten smelten
2. Ui erbij en glazig laten worden
3. Bloem erbij en even bakken
4. Tomatenpuree erbij, ook even goed meebakken
5. Het koude water er scheutje bij scheutje bij om klontjes te voorkomen
6. Bouillonblokjes er in verkruimelen
7, Als de soep in wording kookt kan de melk erbij
Niet laten koken!
8. Als het geheel weer goed heet is kun je de geraspte kaas er instrooien.
Ik vind het 't lekkerste als de kaas er in wegsmelt. Kijk dus even welke kaas je zelf het lekkerste vindt.
Huishoudbeurs van eh... zo'n 60 jaar geleden (mijn moeder is daar geweest toen)
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.