Wij hebben verschillende receptideeën voor je klaarstaan, zodat je inspiratie voor het eten kunt opdoen. Voor het recept van de dag hebben wij voor jou deze overheerlijke Tarte soleil uitgekozen. Een makkelijke snack voor bij de borrel, klaar binnen een half uur. Deze tarte soleil ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heerlijk knapperig en smaakvol. Volledig recept bekijken
Als je diepvries bladerdeeg gebruikt, dien je deze eerst te ontdooien en eventueel aan elkaar te plakken zodat je grote plakken hebt.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier. Je kunt het bladerdeeg alvast op het bakpapier leggen, omdat later verplaatsen minder makkelijk is.
Besmeer één grote plak met tapenade en verdeel hier een handvol geraspte kaas over, laat de randen vrij. Klop de eieren los met een beetje water.
Besmeer de randen met het losgeklopte ei en leg de tweede plak bladerdeeg hier bovenop. Druk de randen goed aan en besmeer de bovenkant van het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.