Deze vegetarische filodeeg pakketjes zijn heerlijk als lunch, snack of als avondeten met een salade erbij. Extra lekker met wortel, nootjes, kaas en meer.
Deze mini rode kool strudel is heerlijk krokant en snel klaar door het gebruik van filodeeg. Je kunt de rode kool zelf maken maar kant-en-klaar kan ook.
Maak eens een keer wat anders en verras je tafelgenoten met deze parelcouscous in rode koolblad met geitenkaas. Heerlijk zacht en vol van smaak. Klaar binnen een half uur.
Bulgogi bief, oftewel gegrild rundvlees in Koreaanse stijl. Serveer als pakketje in een slablad, of serveer met rijst en salade. Gemarineerd in o.a. sojasaus, gember en sesam.
Een pronkstuk op de kersttafel, of tijdens een diner. Een Beef Wellington is gemaakt met mals rundvlees, paddenstoelen en een krokante korst. Mmm!
Deze kruidige gehakt filodeeg rolletjes zijn ontzettend lekker vanwege het krokante jasje en het gebruik van verschillende kruiden. Klaar in ongeveer 40 min
Een varkenshaas met pesto en schwarzwalder schinken is een heerlijk mals stukje vlees. De rooksmaak van de ham en een vleugje pesto maken dit nóg lekkerder.
Appelbollen zijn nóg makkelijker te maken dan standaard appelflappen. Heerlijk met kaneelsuiker en krokant bladerdeeg. Klaar binnen 40 minuten.
Deze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.
Amandel cruffins, oftewel een combinatie van croissants en muffins. Krokant door het amandelschaafsel en de vele laagjes en fris door de citroen.
Een krokant en simpel hapje, ga dan vooral voor deze filodeegbakjes met geitenkaas en spek. Makkelijk te maken en klaar binnen 20 minuten.
Turkse appelkoekjes, had jij er al eens van gehoord? Mooi zijn ze hè? Niet te vergeten ook nog eens ontzettend lekker. Met een fantastisch zelfgemaakt deeg.
Appelflappen zijn zó lekker, maar vooral heel erg makkelijk. Mijn moeder maakte ze vroeger regelmatig, want ze zitten binnen no-time in de oven.
Super makkelijke filodeegpakketjes met peer en blauwe kaas. Extra lekker door de nootmuskaat. Peer en nootmuskaat? Ja echt, probeer het eens!
Dadels zijn natuurlijke zoetmakers, dus geen extra suiker of honing nodig voor deze dadel en walnoot filodeeg pakketjes. Met maar 4 ingredienten!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.