Maak eens een keer wat anders en verras je tafelgenoten met deze parelcouscous in rode koolblad met geitenkaas. Heerlijk zacht en vol van smaak. Klaar binnen een half uur.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/parelcouscous-in-rode-koolblad-met-geitenkaas
Verwijder eventueel de zaadlijsten van de jalapeño en snijd deze niet al te fijn.
Parelcouscous in rode koolblad met geitenkaas
Verhit een scheut olijfolie in een grote bakpan en bak hierin de hamblokjes en jalapeño enkele minuten. Voeg de parelcouscous en erwtjes toe en breng op smaak met peper en zout.
Haal de rode kool bladeren uit het water en verdeel hier wat van het couscous mengsel overheen. Maak af met een beetje geitenkaas, smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.