Dit klassieke Franse toetje is makkelijk te maken. Een chocolade flan is een beetje vergelijkbaar met crÚme brûlée, maar dan zonder de krokante suikerlaag.
Je hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.
Door een extra smaakvolle kokosmelk te gebruiken is deze ananas soufflé niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens lactose vrij!
Dit overheerlijke romige toetje is makkelijk zelf te maken. Het lekkerste aan een witte chocolade crÚme brûlée is zeker weten de heerlijke suikerlaag!
Op zoek naar een heel erg makkelijk dessert? Ga dan voor deze romige karnemelk panna cotta, klaar in 10 minuten en dan alleen nog maar wachten.
Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crÚme brûlée!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.