Ohmydish.nl


Ramekin

 

Chocolade flan

40 minuten 8 personen

Dit klassieke Franse toetje is makkelijk te maken. Een chocolade flan is een beetje vergelijkbaar met crÚme brûlée, maar dan zonder de krokante suikerlaag.


Watalappan - kardamom-kokos custard

40 minuten 5 personen

Je hebt er vast nog nooit van gehoord, een watalappan. Een wata.. wattes? Juist ja, een kardamom-kokos custard uit Sri Lanka. Boordevol herfstige kruiden.


Ananas soufflé

30 minuten 4 personen

Door een extra smaakvolle kokosmelk te gebruiken is deze ananas soufflé niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens lactose vrij!


Witte chocolade crÚme brûlée

1 uur 4 personen

Dit overheerlijke romige toetje is makkelijk zelf te maken. Het lekkerste aan een witte chocolade crÚme brûlée is zeker weten de heerlijke suikerlaag!


Karnemelk panna cotta

10 minuten 6 personen

Op zoek naar een heel erg makkelijk dessert? Ga dan voor deze romige karnemelk panna cotta, klaar in 10 minuten en dan alleen nog maar wachten.


Cherimoya crÚme brûlée

1 uur 6 personen

Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crÚme brûlée!Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.