Ohmydish.nl


Mini

 

Chocolade madeleines

30 minuten 24 personen

Chocolade madeleines zijn nóg veel lekkerder dan de klassieke, en die zijn al hemels. Een zacht mini cakeje, gedipt in chocolade. En klaar binnen 30 minuten


Karnemelk panna cotta

10 minuten 6 personen

Op zoek naar een heel erg makkelijk dessert? Ga dan voor deze romige karnemelk panna cotta, klaar in 10 minuten en dan alleen nog maar wachten.


Kaki en geitenkaas amuse

10 minuten 6 personen

Ervaar de heerlijke combi van fruit en kaas in deze kaki en geitenkaas amuse. Snel klaar om genoeg tijd over te hebben om van oudejaarsavond te genieten


Mini lopende dulce de leche taartjes

20 minuten 6 personen

Zeer makkelijke mini lopende dulce de leche taartjes. Een snelle taart versie voor een last-minute afsluiter van het kerstdiner. Nóg zachter dan karamel!


Amuse van polenta en zoete aardappel

35 minuten 20 personen

Bij het kerstdiner is een klein hapje vooraf, tijdens het aperitief, zeer aangenaam. Deze amuse van polenta en zoete aardappel is heerlijk én vegetarisch!


Gebakken mini gehaktballetjes met kikkererwten

25 minuten 2 personen

Gebakken mini gehaktballetjes met kikkererwten en verschillende groenten zijn een perfecte doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur.


Mini pruimen kruimeltaartjes

55 minuten 8 personen

Deze mini pruimen kruimeltaartjes zijn super schattig, maar ze zijn ook nog eens overheerlijk en krokant. Gemaakt met een kruimellaag van amandel.


Dadel en walnoot filodeeg pakketjes

25 minuten 4 personen

Dadels zijn natuurlijke zoetmakers, dus geen extra suiker of honing nodig voor deze dadel en walnoot filodeeg pakketjes. Met maar 4 ingredienten!


Mini hamburgers

20 minuten 4 personen

Deze mini hamburgers zijn zó leuk om te maken en te eten. Klaar in 20 minuten, dit recept is voor 8 mini hamburgertjes en 4 personen.


Zelf arepas maken (maïsbroodjes)

35 minuten 4 personen

Heerlijk recept voor arepas, oftewel broodjes uit Venezuela. Kleine broodjes gemaakt van maismeel en gevuld met kip. Makkelijk, goedkoop en snel!Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.