Moestuin

Wat wil je maken met de oogst uit de moestuin? Honderden recepten om te inspireren. Deze moestuin recepten zijn overzichtelijk ingedeeld per soort.

Moestuin

Je hebt geen grote moestuin nodig om je eigen groenten en/of fruit te kunnen telen. Er is niets zo leuk om je planten te zien groeien en er uiteindelijk van te kunnen oogsten. Dit kan in de volle grond, in een kas en zelfs in een bak op je balkon. Er zijn zoveel mogelijkheden, en dat is volop genieten!

Maar dan, dan heb je geoogst en uiteindelijk blijft je plant maar groenten geven. Sommige planten lijken oneindig nieuwe groenten te blijven maken, als je een moestuin hebt herken je dit vast wel. Ik krijg regelmatig de vraag "wat zal ik nu wéér eens maken met die of die groente?". Daarom wil ik je inspireren wat je met al die verse groenten, fruit en kruiden kunt doen, zodat je niet zo snel uitgekeken raakt op bepaalden soorten en je iets lekkers kunt maken van je moestuin oogst. 

Courgette planten 2019
Courgette planten 2019

Ik heb de pagina's zo overzichtelijk mogelijk proberen te maken, hopelijk haal je er inspiratie uit. De komende tijd zullen deze overzichten steeds meer aangevuld worden. Mis je nog een soort of heb je tips? Neem dan contact met me op. Groetjes Véronique

Groenten

Fruit

Kruiden

  • Dille
  • Peterselie
  • Rozemarijn
  • Salie
  • Tijm


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/moestuin


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.