Kersenbomen mei 2019
Schwarzwälder Kirsch taart
Nog een klassieker met kersen, deze keer uit de Franse keuken. Een clafoutis, makkelijk te maken en super lekker!
Clafoutis - kersengebak
Zoete kersen in siroop, heerlijk met amaretto. Deze amarena kersen zijn te maken in een snelle versie, maar voor extra lekkere kersen kun je deze een paar dagen laten rusten.
Amarena kersen
Je kunt kersen ook gemakkelijk inmaken, zo kun je er het hele jaar van genieten!
Kersen inmaken
Je kunt ze ook inmaken met port en kruiden, zo worden het echte feestelijke kersen.
Kersen in port
Een heerlijke klassieke Limburgse kersenvlaai, met een hart van perzik.
Kersenvlaai
Vers gebakken wafels met warme kersen, yumm!
Wafels met warme kersen
Nog een manier om kersen lang te bewaren, en er gaat sowieso niks boven zelfgemaakte jam.
Kersenjam
Fruit en vlees combineren, de ene is er fan van en de ander houdt er totaal niet van. Wij houden er wel van, zoals deze kip met kersen.
Kip met kersen en portsaus
Zelfgemaakt ijs heeft meestal mijn voorkeur, zo ontzettend romig en lekker. Dit roze ijs met kersen is het hele jaar door heerlijk.
Kersenijs
Dikke pannenkoeken met kersen, zoals mijn oma ze vroeger maakte. Simpel, zonder het beslag te laten rusten want zo geduldig was mijn lieve oma niet.
Kersen pannenkoeken
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.