Kersen recepten
😍 0 Geweldig
😋 0 Lekker
😲 0 Verrassend
😕 0 Matig

Kersen recepten

Kersen zijn er in veel soorten, sommige zijn dieprood waar andere soorten een stuk lichter rood zijn. De smaak kan ook sterk verschillen, ook de tijd waarin er geplukt kan worden kan enorm verschillen. In onze tuin staan 3 grote kersenbomen, 2 van deze bomen zijn vroeg in het jaar al rijp. Halverwege mei namelijk al, de 3e boom is een andere soort en die is ongeveer een maand later rijp. Kersenbomen mei 2019 Een bekende taart met kersen is toch wel de Schwarzwalder kirsch. Kersen en chocolade, een klassieker! Schwarzwälder Kirsch taart Schwarzwälder Kirsch taart Nog een klassieker met kersen, deze keer uit de Franse keuken. Een clafoutis, makkelijk te maken en super lekker! Clafoutis - kersengebak Clafoutis - kersengebak Zoete kersen in siroop, heerlijk met amaretto. Deze amarena kersen zijn te maken in een snelle versie, maar voor extra lekkere kersen kun je deze een paar dagen laten rusten. Amarena kersen Amarena kersen Je kunt kersen ook gemakkelijk inmaken, zo kun je er het hele jaar van genieten! Kersen inmaken Kersen inmaken Je kunt ze ook inmaken met port en kruiden, zo worden het echte feestelijke kersen. Kersen in port Kersen in port Een heerlijke klassieke Limburgse kersenvlaai, met een hart van perzik. Kersenvlaai Kersenvlaai Vers gebakken wafels met warme kersen, yumm! Wafels met warme kersen Wafels met warme kersen Nog een manier om kersen lang te bewaren, en er gaat sowieso niks boven zelfgemaakte jam. Kersenjam Kersenjam Fruit en vlees combineren, de ene is er fan van en de ander houdt er totaal niet van. Wij houden er wel van, zoals deze kip met kersen. Kip met kersen en portsaus Kip met kersen en portsaus Zelfgemaakt ijs heeft meestal mijn voorkeur, zo ontzettend romig en lekker. Dit roze ijs met kersen is het hele jaar door heerlijk. Kersenijs Kersenijs Dikke pannenkoeken met kersen, zoals mijn oma ze vroeger maakte. Simpel, zonder het beslag te laten rusten want zo geduldig was mijn lieve oma niet. Kersen pannenkoeken Kersen pannenkoeken
Recepten
Feestdagen
Diëten
Ingrediënten
Thema's
Seizoen
Keuken
Apparaat
Vlees, vis, vega(n)

Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.

Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.