Ohmydish.nl


Olie

7 recepten

 


De perfecte biefstuk bakken

20 minuten 2 personen (21)

De perfecte biefstuk bakken is makkelijker dan je misschien denkt. Kies een mooie biefstuk en bak deze precies zoals je wilt met deze stappen!


Pasta met kip en zongedroogde tomaten

30 minuten 4 personen (7)

Deze pasta met kip en zongedroogde tomaten zit boordevol smaken. Een pasta die je regelmatig bij een restaurant kunt bestellen maak je nu gemakkelijk thuis!


Klassieke carpaccio

20 minuten 4 personen (11)

Een klassieke carpaccio zoals je deze in restaurants kunt bestellen, maar dan thuis. Een simpele klassieker met truffel, parmezaanse kaas en pijnboompitjes.


Rode bieten gnocchi

1 uur 4 personen

Zien deze zelfgemaakte roze gnocchi er niet prachtig uit? Deze rode bieten gnocchi zijn heerlijk in combinatie met tijm, zwarte olijven en kaas.


Salade met bulgur en geroosterde paprika's

50 minuten 2 personen (1)

Een vullende salade met bulgur en geroosterde paprika's. Zelf paprika's roosteren is makkelijk en lekkerder dan uit pot, absoluut de moeite waard.


Spaghetti aglio e olio

15 minuten 15 personen (4)

Pittige Italiaanse spaghetti aglio e olio is klaar in ongeveer 15 minuten, recept voor 4 personen. Met flink wat olijfolie en knoflook!


Bananenbrood zonder suiker

1 uur 15 minuten 6 personen (11)

Door het gebruik van natuurlijk zoete bananen en honing hoef je voor dit recept geen geraffineerde suiker toe te voegen.Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.