Ohmydish.nl


Aspergerecept

6 recepten

 


Plaattaart met witte asperges en ei

1 uur 4 personen (15)

Een plaattaart met witte asperges en ei is een heel goed idee voor de lunch. Een echt lente gerecht met witte asperges, ei en ham.


Groene asperges in bladerdeeg

40 minuten 4 personen (9)

Groene asperges in bladerdeeg zien er leuk uit, zijn super lekker en daardoor het perfecte lente hapje. Een perfecte combinatie van romig, krokant en hartig.


Lente lasagne met groene asperges

1 uur 10 minuten 4 personen (5)

Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.


Witte asperges met koude Franse mousselinesaus

25 minuten 4 personen (7)

Witte asperges met koude Franse mousselinesaus is een echte klassieker. Je kunt de asperges warm, lauwwarm en zelfs koud eten. Makkelijker kan bijna niet!


Gegrilde groene asperges

10 minuten 4 personen (15)

Gegrilde groene asperges zijn mijn favoriet, ze hebben verder helemaal niets meer nodig. De nootachtige smaak van de groene asperges is gewoon perfectie.


Witte asperges met Hollandaisesaus

40 minuten 4 personen (8)

Een klassiek recept voor witte asperges met Hollandaisesaus. Serveer met gekookt ei, ham en krieltjes. Recept voor 4 personen.Winter recepten

Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.