Deze kruidige zuurkoolschotel met banaan moet je echt eens proberen. Met een krokant korstje, smeuïge banaan, ketjap en kruidige aardappelpuree.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/kruidige-zuurkoolschotel-met-banaan
Giet de aardappels af zodra deze gaar zijn en pureer deze dan. Je kunt deze pureren met een aardappelstamper of druk deze door een fijne zeef. Voeg een paar klontjes boter toe en een scheut melk om de puree smeuïg te maken. Breng de puree op smaak met peper, zout en kerrie.
Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Pel de bananen en snijd deze in niet te dunne plakjes. Verdeel de bananenplakjes over het gehaktmengsel.
Kruidige zuurkoolschotel met banaan
Bak de ovenschotel gaar en mooi goudbruin in ongeveer een half uur. Exacte tijd is afhankelijk van je oven. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.