Deze heerlijke banaan in filodeeg is super knapperig en gemaakt met maar een paar ingrediënten. Klaar in 20 minuten en lekker met vanille ijs.
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/banaan-in-filodeeg
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier. Smelt boter in een kleine sauspan of magnetron. Pel de bananen en snijd deze in plakjes.
Besmeer de vellen filodeeg met gesmolten boter en plak 2 vellen op elkaar. Leg een halve banaan in plakjes op het filodeeg, bestrooi met een beetje poedersuiker en rol het filodeeg strak op.
Herhaal voor de resterende filodeegrolletjes en besmeer de bovenkant met gesmolten boter. Bak de banaan in filodeeg mooi knapperig en goudbruin in ongeveer 10 minuten, de exacte tijd is afhankelijk van de oven.
Serveer direct, het lekkerste met een bolletje vanille ijs. Geniet ervan!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.