Deze vegetarische champignon Bourguignon is klaar in een half uur en ontzettend smaakvol door gebruik van verschillende soorten champignons en kleine uitjes
Recept printen Bekijk reacties (8) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/vegetarische-champignon-bourguignon
Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn.
Vegetarische champignon Bourguignon
Schenk de groentebouillon erbij en zet het vuur laag. Laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes garen en breng op smaak met peper en zout. Verwijder de takjes tijm en serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree, frietjes of eventueel rijst. Smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.