Ohmydish.nl


Wild seizoen

 

Duif met witte wijn-champignonsaus

55 minuten 4 personen

Tijdens de feestdagen kun je duif meestal zelfs bij de supermarkt kopen. Maak er dan eens deze malse duif met witte wijn-champignonsaus mee!


Kangoeroe biefstuk met stroopsaus

40 minuten 4 personen

Kangoeroe? Ja echt, in Australië eten ze het volop en ik snap wel waarom. Héérlijk! Kangoeroe biefstuk met stroopsaus is heerlijk tijdens de kerstdagen.


Wild ragout

4 uur 40 minuten 6 personen

Goed vullende winterse wild ragout (stoof) met volle smaken, perfect voor het wild seizoen. Heerlijk om binnen mee op te warmen als het buiten koud is.


Reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim

40 minuten 2 personen

Serveer eens een warm tussengerecht met kerst, reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim is hier een heerlijk voorbeeld van.


Parelhoen met cranberries en aardappelwafels

1 uur 10 minuten 6 personen

Parelhoen met cranberries en aardappelwafels is hét perfecte kerstgerecht. Alles voorbereiden en terwijl je gasten er zijn makkelijk af te maken, ideaal!


Hele gebraden eend

1 uur 45 minuten 4 personen

Een hele gebraden eend is hét pronkstuk op de kersttafel. Met dit recept kan het niet mis gaan voor een perfect gegaarde eend. Met een vulling van groenten.


Hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes

25 minuten 2 personen

Een hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes voor 2 personen geserveerd met een heerlijke saus van wild fond.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.