Griekse salade is een echte klassieker, maar het blijft een favoriet bij velen. Met maar een paar ingredienten en 10 minuten van je tijd!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-06-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Was de tomaten en komkommer. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en gebruik een (meloenbolletjes)lepel om de komkommer zaadlijsten eruit te halen. Snijd de komkommer in repen en vervolgens in blokjes (brunoise).
Snijd de tomaten in kwarten. Pel dan de rode ui en snijd deze in (halve) ringen. Je kunt ervoor kiezen de olijven te halveren of te laten zoals ze zijn, zorg dat de olijven geen pitten bevatten.
Als je een groot stuk feta hebt gekocht, dien je deze nog in blokjes te snijden. Meng de komkommer, tomaten kwarten, feta blokjes, zwarte olijven en uienringen in de grote kom.
Voeg olijfolie en gedroogde oregano toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.