Ohmydish.nl


Street food

 

Kipspiesjes met kurkuma

25 minuten 6 personen

Deze kipspiesjes met kurkuma zijn d├ę perfecte spiesen tijdens de volgende barbecue! Heerlijk kruidig, een beetje pit, hartig en mals. Precies goed dus!


Pad thai

30 minuten 4 personen

Deze pad thai is gemaakt met rijstnoedels, kip, limoen, pinda's en meer en staat binnen een half uur op tafel. Een klassieker uit de wok en wordt vaak geserveerd als street food in Thailand.


Carre d'ambre mini hamburgers

20 minuten 4 personen

Met een kaas z├│ zacht die je niet kunt snijden maar waar je een lepel voor nodig hebt. YEAH! Deze Carre d'ambre mini hamburgers zijn klaar in 20 minuten.


Chorizo taco's met ingelegde rode bieten

1 uur 15 minuten 6 personen

Pittige chorizo taco's met friszure ingelegde rode bieten met baby spinazie is snel en makkelijk te maken. Perfect gerecht voor elke dag van de week


Surinaamse phulauri met zoete tomaten chutney

40 minuten 10 personen

Een heerlijke snack uit Suriname. Deze Surinaamse phulauri met zoete tomaten chutney is gefrituurd en geschikt voor vegetari├źrs!


Mini hamburgers

20 minuten 4 personen

Deze mini hamburgers zijn z├│ leuk om te maken en te eten. Klaar in 20 minuten, dit recept is voor 8 mini hamburgertjes en 4 personen.


Makkelijke hotdogs

10 minuten 4 personen

Heerlijke en makkelijke hotdogs, iedereen houdt ervan! Kan iemand jou ook wakker maken voor zo'n heerlijke hotdog? Mm! Klaar in 10 min.


Griekse kofta

20 minuten 4 personen

Heerlijk geurende Griekse kofta kebabs worden meestal met tzatziki en couscous gegeten. Recept voor 4 personen, klaar in 20 minuten.


Dumplings met gehakt

20 minuten 4 personen

Maak een 20-tal gestoomde Chinese dumplings zonder al teveel moeite! De dumplings zijn klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.


Zelf arepas maken (maïsbroodjes)

35 minuten 4 personen

Heerlijk recept voor arepas, oftewel broodjes uit Venezuela. Kleine broodjes gemaakt van maismeel en gevuld met kip. Makkelijk, goedkoop en snel!


Jalape├▒o cheeseburger

25 minuten 2 personen

Wow, zo sappig! Een burger waar je geen genoeg van kunt krijgen. Probeer onze heerlijke pittige Jalape├▒o cheeseburger, om je vingers bij af te likken!


Hongaarse kurtos kalacs (schoorsteen-cakes)

1 uur 35 minuten 6 personen

Een typische Hongaarse lekkernij zijn deze Hongaarse kurtos kalacs (schoorsteen-cakes). Leuk om te maken en n├│g leuker om te eten!Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Bereid een prachtig gerecht van 1 van deze smaakvolle lente recepten.