Deze kipspiesjes met kurkuma zijn dé perfecte spiesen tijdens de volgende barbecue! Heerlijk kruidig, een beetje pit, hartig en mals. Precies goed dus!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-08-2018, dit recept is voor 6 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 29-08-2024
Pel de knoflooktenen en snijd deze fijn. Meng de knoflook met kurkuma, harissa en een scheut soja saus. Breng op smaak met peper en zout.
Verwijder eventueel vet en spieren van de kipfilets en snijd deze in blokjes. Laat de kipstukjes minimaal een uur lang marineren.
Je kunt de kipspiesjes grillen op de barbecue of in de grill pan. Rijg de kipstukjes aan spiesen en grill deze dan enkele minuten aan alle zijden. Controleer goed of de kip gaar is en serveer deze direct. Eet smakelijk!
Per 1 persoonsportie:
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.