Heerlijk geurende Griekse kofta kebabs worden meestal met tzatziki en couscous gegeten. Recept voor 4 personen, klaar in 20 minuten.
Recept printen Bekijk reacties (2) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/griekse-kofta
Snijd de geroosterde pijnboompitten grof en vermeng dit met de rode ui, gehakt, knoflook, munt, peterselie en de rest van de kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel in 8 evengrote stukken, gebruik je handen om dit naar voorkeur te vormen. Gebruik spiesen of rol het Griekse kofta mengsel in balletjes of langwerpige rolletjes. Plaats een half uur lang in de koelkast, om te voorkomen dat de kofta zijn vorm verliest tijdens het bakken.
Griekse kofta
Serveer de Griekse kofta met een gemengde salade en gekookte witte rijst of een couscous salade. In Griekenland eten ze de kofta meestal met zelfgemaakte tzatziki. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.