Heerlijke en makkelijke hotdogs, iedereen houdt ervan! Kan iemand jou ook wakker maken voor zo'n heerlijke hotdog? Mm! Klaar in 10 min.
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 07-07-2015, dit recept is voor 4 personen en duurt 10 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Pel de sjalotjes en snijd deze in ringen en meng deze dan in de kleine kom met een eetlepel bloem. Zorg ervoor dat de ringen volledig bedekt zijn met bloem.
Verwarm zonnebloemolie in een kleine bakpan. Zeef de sjalotjes om overtollige bloem te verwijderen, anders wordt de olie troebel.
Frituur de sjalotjes in de olie tot ze goudbruin zijn, dit zal ongeveer 2 tot 3 minuten duren. Haal ze dan uit het vet met een schuimspaan.
Je hebt nu zelfgemaakte krokante uien gemaakt, deze smaken veel lekkerder dan de krokante uitjes die je in de supermarkt kunt kopen!
Verwarm de zuurkool in een kleine pan en de hotdogs, met het water uit de pot, in een kleine bakpan. Snijd ondertussen de augurken in plakjes.
Snijd de broodjes doormidden en verdeel de zuurkool, hotdogs, augurken en mosterd over de broodjes. Serveer de hotdogs met tomatenketchup en krokante sjalotjes. Pak een servetje en geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.